Chemie der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel. Erster Band, Chemische Zusammensetzung der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: König, Joseph, 1843-1930 (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Berlin : Julius Springer, 1903.
Vydanie:4., verb. Aufl. /
Témy:
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: xviii, 1535 s. : obr. ; 25 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Prezenčne  Požiadavka 2720339102
IV.41340
Výpožičný pult Hlavná 10