Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu. 1. zv. Všeobecné poznatky
Saved in:
Main Authors: | , |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Slovak Hungarian |
Published: |
Bratislava :
Štátne nakladateľstvo technickej literatúry,
1954.
|
Edition: | 1. vyd. |
Series: | Literatúra pre potravinársky priemysel
|
ISBN: |
(viaz.) |
Physical Description: |
193 s. + : il. ; 8°. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Email this
Celkový počet rezervácií:
0
Status | Due Date | Barcode Call Number |
Location | Description Sort |
Notes |
---|---|---|---|---|---|
Prezenčne Place a Hold |
2720347156 III.27198 |
Výpožičný pult Hlavná 10 | |||
Prezenčne Place a Hold |
2720369934 III.17960 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |