Éčka v potravinách : metodická príručka pre učiteľov chémie : porozumieť, skúmať, experimentovať /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Slavkovská, Alžbeta (Author), Machová, Viera (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Josef Raabe Slovensko, 2016.
Vydanie:Vydanie: prvé
Témy:
ISBN: 9788081402517 (brož.)
Fyzický popis: 64 strán, 46 rôzne číslovaných strán : ilustrácie ; 30 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720337094
V.235810
Výpožičný pult Hlavná 10