Éčka v potravinách : metodická príručka pre učiteľov chémie : porozumieť, skúmať, experimentovať /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Slavkovská, Alžbeta (Author), Machová, Viera (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Josef Raabe Slovensko, 2016.
Edition:Vydanie: prvé
Subjects:
ISBN: 9788081402517 (brož.)
Physical Description: 64 strán, 46 rôzne číslovaných strán : ilustrácie ; 30 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720337094
V.235810
Výpožičný pult Hlavná 10