Grilovačka majstrov : [najlepšie recepty, rady a techniky grilovania mäsa a zeleniny : hovädzina, bravčovina, hydina, jahňacina, ryby, zelenina] /
Uložené v:
Hlavný autor: | |
---|---|
Ďalší autori: | , , |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak German |
Vydané: |
Bratislava :
Slovart,
2017.
|
Vydanie: | Prvé slovenské vydanie |
Témy: | |
ISBN: |
9788055624747 (viaz.) |
Fyzický popis: |
344 strán : fotografie, ilustrácie ; 26 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií:
0
Status | Požičané do | Čiarový kód Signatúra |
Umiestnenie | Popis Zoradiť podľa |
Poznámky |
---|---|---|---|---|---|
Absenčne Požiadavka |
2720416334 V.236133 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |