Mikrobiológia potravín /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Tančinová, Dana (Author), Kačániová, Miroslava (Author), Felšöciová, Adriana (Author), Mašková, Zuzana (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2017.
Vydanie:Vydanie. prvé
Témy:
ISBN: 9788055216423 (viaz.)
Fyzický popis: 239 strán : tabuľky ; 30 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01423nam a2200385 a 4500
001 000550552
005 20170913094947.0
008 170628s2017 xo l f p 001 0 slo d
FMT
020 |a 9788055216423 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 579  |x Mikrobiológia  |2 konspekt 
080 |a 579.67  |2 2011 
080 |a (075.8)  |2 2011 
245 0 0 |a Mikrobiológia potravín /  |c Dana Tančinová ... [et al.]. 
250 |a Vydanie. prvé 
260 |a Nitra :  |b Slovenská poľnohospodárska univerzita,  |c 2017. 
300 |a 239 strán :  |b tabuľky ;  |c 30 cm. 
366 |e 600 výtlačkov 
504 |a Bibliografia: s. 226-229; register: s. 231-239 
650 0 7 |a potravinárska mikrobiológia  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice vysokých škôl  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Tančinová, Dana  |4 aut 
700 1 |a Kačániová, Miroslava  |4 aut 
700 1 |a Felšöciová, Adriana  |4 aut 
700 1 |a Mašková, Zuzana  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-552-1642-3 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 PK1  |b Študovňa kníh  |3 IV.229892  |9 2 - Biologické vedy  |6 1081940  |q 20170710  |5 2720415729  |8 20170710  |f 12  |s Príručka / Študovňa  |g 000121337  |h SCKHL  |z 16.90  |t 20180514  |u 1057  |w 000550552  |x 000010 
a02 0 |a 9788055216423 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Študovňa kníh  |a IV.229892  |j 1081940  |i 2720415729  |s Príručka / Študovňa