Réfrigération et maturation des fruits: relation avec la qualité = Cooling and ripening of fruits in relation to quality /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Korporatívny autor: International Institute of Refrigeration
Médium: Kniha
Jazyk:French
English
Vydané: Paris : Institut International du Froid, 1973.
Edícia:Science et technique du froid
Témy:
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 255 strán : ilustrácie.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 551529-10
IV.110885
Výpožičný pult Hlavná 10