Towards an ideal refrigerated food chain = Pour une chaine du froid idéale.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Korporácia: Meetings of commissions C2, D1, D2, D3 and E1 of the IIR Melbourne, Austrálie, International Institute of Refrigeration
Médium: Kniha
Jazyk:English
French
Vydané: Paris : Institut International du Froid, 1976.
Vydanie:1. vydanie
Edícia:Refrigeration science and technology
Témy:
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 793 strán : ilustrácie ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 551555-10
IV.110891
Výpožičný pult Hlavná 10