Geflügelfleisch - hygiene : Tierhaltung, Schlachtung, Lebendtier - und Fleischuntersuchung, Erzeugnisse, Rechtsgrundlagen /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Grossklaus, Dieter (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Berlin ; Hamburg : Verlag Paul Parey, 1979.
Vydanie:1. vyd.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 351 s. : tab., fot.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 551862-10
IV.98175
Výpožičný pult Hlavná 10