Domáca udiareň : [nástroje, techniky, časti mäsa, recepty, zdokonaľte umenie úpravy jedla dymom] /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Fleischman, Will (Author)
Ďalší autori: Langová, Tatiana (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Ikar, 2017.
Vydanie:Prvé vydanie
Témy:
ISBN: 9788055155906 (brož.)
Fyzický popis: 191 strán : farebné fotografie ; 23 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720494620
IV.230809
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720558360
IV.233108
Výpožičný pult Hlavná 10