How ready are ready-to-serve foods? : proceedings of an international symposium on Ready-to-Serve Foods /
Uložené v:
Ďalší autori: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | English |
Vydané: |
Basel :
S. Karger,
1978.
|
ISBN: |
(brož.) |
Fyzický popis: |
336 strán : ilustrácie ; 23 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ...
Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií:
0
Status | Požičané do | Čiarový kód Signatúra |
Umiestnenie | Popis Zoradiť podľa |
Poznámky |
---|---|---|---|---|---|
Absenčne Požiadavka |
2720497944 IV.96100 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |