Kulinária Maďarsko /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Gergely, Anikó, 1963- (Author)
Ďalší autori: Büschel, Christoph, 1959- (Photographer), Stempell, Ruprecht, 1965- (Photographer), Hrušková, Nora (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Hungarian
Vydané: Bratislava : Slovart, 2017.
Vydanie:Druhé slovenské vydanie
Témy:
ISBN: 9788055630731 (viaz.)
Fyzický popis: 319 strán : fotografie, mapy, portréty ; 26 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720518509
IV.231594
Výpožičný pult Hlavná 10