Kulinária Maďarsko /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Gergely, Anikó, 1963- (Author)
Ďalší autori: Büschel, Christoph, 1959- (Photographer), Stempell, Ruprecht, 1965- (Photographer), Hrušková, Nora (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Hungarian
Vydané: Bratislava : Slovart, 2017.
Vydanie:Druhé slovenské vydanie
Témy:
ISBN: 9788055630731 (viaz.)
Fyzický popis: 319 strán : fotografie, mapy, portréty ; 26 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Popis jednotky:Preložené z maďarčiny
Fyzický popis:319 strán : fotografie, mapy, portréty ; 26 cm.
Bibliografia:Bibliografia: s. 305; registre: s. 308-319
ISBN:9788055630731 (viaz.)