Výkrm hospodárskych zvierat a racionálna výroba mäsa.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Herzig, Jaroslav, 1901-1976
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava, 1954.
Physical Description: 326 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Prezenčne  Place a Hold 2720361515
III.14709
Výpožičný pult Hlavná 10
Prezenčne  Place a Hold 2720374306
III.31723
Výpožičný pult Hlavná 10