Výkrm hospodárskych zvierat a racionálna výroba mäsa.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Herzig, Jaroslav, 1901-1976
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava, 1954.
Fyzický popis: 326 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Prezenčne  Požiadavka 2720361515
III.14709
Výpožičný pult Hlavná 10
Prezenčne  Požiadavka 2720374306
III.31723
Výpožičný pult Hlavná 10