STN ISO 1442: 2001 (57 0159), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu vody (Referenčná metóda).

Táto norma obsahuje ISO 1442: 1997

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Kerekréty, Jozef (Translator)
Médium: Norma
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001.
Témy:
Fyzický popis: 8 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Zhrnutie:Táto norma obsahuje ISO 1442: 1997
Popis jednotky:Táto norma ruší STN 57 0154 zo 4. 2. 1986 pre výrobky z mäsa
Spracovateľ: POTRAVINOKONZULT, Bratislava, Jozef Kerekréty. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Fyzický popis:8 strán.