STN ISO 1444: 2002 (57 6030), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu voľného tuku.
Táto norma obsahuje ISO 1444: 1996 v českom jazyku
Uložené v:
Ďalší autori: | , |
---|---|
Médium: | Norma |
Jazyk: | Slovak Czech English |
Vydané: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2002.
|
Témy: | |
Fyzický popis: |
12 strán. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Zhrnutie: | Táto norma obsahuje ISO 1444: 1996 v českom jazyku |
---|---|
Popis jednotky: | Spracovateľ: SSTN, Bratislava, Adriana Lengyelová, Otakar Zálabský. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |
Fyzický popis: | 12 strán. |