Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Golian, Jozef, 1968- (Author), Golian, Jozef, 1976- (Author), Kročko, Miroslav, 1981- (Author), Ducková, Viera, 1976- (Author), Čanigová, Margita, 1957- (Author), Ivanišová, Eva, 1983- (Author), Bojňanská, Tatiana, 1962- (Author), Czako, Peter, 1982- (Author), Mendelová, Andrea, 1979- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020.
Vydanie:Vydanie: prvé
Témy:
ISBN: 9788055221878
Fyzický popis: 157 strán : fotografie, ilustrácie, tabuľky ; 23 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720756000
IV.239056
Výpožičný pult Hlavná 10