Riziká pri produkcii potravín /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Angelovičová, Mária, 1953- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2020.
Vydanie:Vydanie: tretie prepracované a doplnené
Témy:
ISBN: 9788055222325
Fyzický popis: 298 strán : fotografie, ilustrácie, tabuľky ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720777861
IV.239549
Výpožičný pult Hlavná 10