Sila prírodnej fermentácie :/ : objavte jedinečné kúzlo kvasených potravín : nakladaná zelenina a kimči : domáce jogurty a farmársky syr : miso a tempeh : pivi, víno, medovina a cider : domáci chlieb, lievance a sušienky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author)
Other Authors: Hrúziková, Daniela (Translator)
Format: Book
Language:Slovak
English
Published: Bratislava : Grada Alferia, 2021.
Edition:Vydanie 1.
Subjects:
ISBN: 9788080902018
Physical Description: 256 strán : ilustrácie ; 21 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Recall This 04/07/25 2720813918
III.250922
Výpožičný pult Hlavná 10