Sila prírodnej fermentácie :/ : objavte jedinečné kúzlo kvasených potravín : nakladaná zelenina a kimči : domáce jogurty a farmársky syr : miso a tempeh : pivi, víno, medovina a cider : domáci chlieb, lievance a sušienky /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author)
Ďalší autori: Hrúziková, Daniela (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Grada Alferia, 2021.
Vydanie:Vydanie 1.
Témy:
ISBN: 9788080902018
Fyzický popis: 256 strán : ilustrácie ; 21 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720813918
III.250922
Výpožičný pult Hlavná 10