Jednotné výrobní předpisy pro cukrovary /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Baraš, J. (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : ČAZ-VÚPP STI potravinářského průmyslu, 1974.
Vydanie:6. vydání
Edícia:Řada technických publikací Střediska technických informací potravinarského průmyslu, Praha
Fyzický popis: 118 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Povinný výt.  Požiadavka 2720683770
III.106743
Výpožičný pult Hlavná 10