Fyzikálne vlastnosti potravín /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Hlaváčová, Zuzana (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2021.
Vydanie:Vydanie: druhé nezmenené
Témy:
ISBN: 9788055223995
Fyzický popis: 146 strán : fotografie, grafy, ilustrácie, tabuľky ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
fyzika 1

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Povinný výt.  Požiadavka 2720822553
IV.241566
Výpožičný pult Hlavná 10