Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Bobko, Marek (Author), Haščík, Peter, 1968- (Author), Čanigová, Margita, 1957- (Author), Kročko, Miroslav, 1981- (Author), Bobková, Alica, 1973- (Author), Ducková, Viera, 1976- (Author), Belej, Ľubomír (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2021.
Vydanie:Vydanie: prvé
Témy:
ISBN: 9788055224206
Fyzický popis: 483 strán : fotografie, ilustrácie, tabuľky ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Povinný výt.  Požiadavka 2720915380
IV.243874
Výpožičný pult Hlavná 10