Základy hotelového a gastronomického manažmentu : učebnica. 1 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Huľo, Peter (Author), Gaplovská, Marta (Author), Huľová, Zlatica (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2022.
Edition:Prvé vydanie
Subjects:
ISBN: 9788010038978
Physical Description: 128 strán : ilustrácie, schémy, tabuľky ; 30 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Povinný výt.  Place a Hold 2720917233
V.242714
Výpožičný pult Hlavná 10