Tradičná príprava jedál, stravovanie, ľudové remeslá a architektúra vo vybraných regiónoch Slovenska /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Huľová, Zlatica, 1960- (Author), Huľo, Peter (Author), Gašparová, Miroslava (Author), Gaplovská, Marta (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Ružomberok : Verbum - vydavateľstvo KU, 2022
Vydanie:Vydanie prvé
Témy:
ISBN: 9788056110010
Fyzický popis: 110 strán : fotografie, ilustrácie, mapy ; 25 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Povinný výt.  Požiadavka 2720935706
IV.244637
Výpožičný pult Hlavná 10