Technológia živočíšnych výrobkov. Návody na cvičenia z technológie živočíšnych výrobkov.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Dušek, Bohumil, 1902-1981, Kažimír, Ladislav (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry, 1960.
Physical Description: 281 strán.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Prezenčne  Place a Hold 2720865385
V.29157
Výpožičný pult Hlavná 10