Fyzikálne vlastnosti potravín /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Hlaváčová, Zuzana (Author)
Korporatívny autor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre (Nitra, Slovensko) Technická fakulta
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2023.
Vydanie:Vydanie: tretie nezmenené
Témy:
ISBN: 9788055226446
Fyzický popis: 146 strán : fotografie, grafy, ilustrácie, tabuľky ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Povinný výt.  Požiadavka 2721029483
IV.245973
Výpožičný pult Hlavná 10