Základy potravinárskej výroby. Technológia pre 10. ročník 12 ročných stredných škôl. Pokusné učebné texty.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Dobiš, Andrej
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1961.
Vydanie:2. vydanie
Fyzický popis: 96 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2721034413
V.31564
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720850177
V.58529
Výpožičný pult Hlavná 10