Základy chemickej a potravinárskej výroby. Strojárstvo pre 1. ročník strednej všeobecnovzdelávacej školy.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Križko, Pavol, Milička, Lubomír (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1965.
Vydanie:3. vydanie
Fyzický popis: 115 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Povinný výt.  Požiadavka 2720842878
V.32980
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720842879
V.59486
Výpožičný pult Hlavná 10