Základy gastronómie /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Kolesárová, Anna (Author), Zeleňáková, Lucia, 1976- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2023.
Vydanie:Druhé nezmenené vydanie
Témy:
ISBN: 9788055226460
Fyzický popis: 198 strán : ilustrácie, tabuľky ; 29 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Povinný výt.  Požiadavka 2721038285
V.243795
Výpožičný pult Hlavná 10