Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /
Uložené v:
Hlavní autori: | , , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,
2024.
|
Vydanie: | Vydanie: prvé |
Témy: | |
ISBN: |
9788055226934 |
Fyzický popis: |
149 strán : fotografie, tabuľky ; 24 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 02315nam a2200613 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000717744 | ||
005 | 20240911132553.0 | ||
008 | 240820s2024 xo lo f p 000 0 slo d | ||
FMT | |||
020 | |a 9788055226934 |q (brožované) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e rda | ||
041 | 0 | |a slo | |
044 | |a xo |c SK | ||
072 | 7 | |a 637 |x Živočíšne produkty |2 konspekt | |
072 | 7 | |a 37.016 |x Učebné osnovy. Vyučovacie predmety. Učebnice |2 konspekt | |
080 | |a 637 |2 2011 | ||
080 | |a 613.28 |2 2011 | ||
080 | |a 663/664-021.465 |2 2011 | ||
080 | |a 663/664 |2 2011 | ||
080 | |a 614.31:663/664 |2 2011 | ||
080 | |a (075.8) |2 2011 | ||
100 | 1 | |a Kročko, Miroslav, |d 1981 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Kvalita potravín živočíšneho pôvodu / |c Miroslav Kročko, Marek Bobko, Peter Haščík, Viera Ducková. |
250 | |a Vydanie: prvé | ||
264 | 1 | |a Nitra : |b Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, |c 2024. | |
300 | |a 149 strán : |b fotografie, tabuľky ; |c 24 cm. | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a zväzok |b nc |2 rdacarrier | ||
366 | |e 120 kusov | ||
504 | |a Bibliografia na strane 145-149 | ||
521 | 3 | |a Vysokoškolská učebnica pre študentov SPU | |
650 | 0 | 7 | |a živočíšne produkty |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a potraviny živočíšneho pôvodu |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a kvalita potravín |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a potravinárske technológie |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a bezpečnosť potravín |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a animal products |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a food of animal origin |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a food quality |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a food technology |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a food safety |2 SVKKKPHeng |
655 | 7 | |a učebnice vysokých škôl |2 SVKKKPH | |
655 | 7 | |a textbooks (higher) |2 SVKKKPHeng | |
700 | 1 | |a Bobko, Marek, |d 1976- |4 aut | |
700 | 1 | |a Haščík, Peter, |d 1968- |4 aut | |
700 | 1 | |a Ducková, Viera, |d 1976- |4 aut | |
910 | |a svkkk | ||
919 | |a 978-80-552-2693-4 | ||
998 | |a BK | ||
OWN | |||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK2 |b Sklad Hlavná 10 prízemie |3 IV.247425 |6 1129682 |q 20240820 |5 2721112528 |8 20240820 |f 20 |s Povinný výt. |g 000171600 |z 7.70 |t 20241003 |u 0901 |w 000717744 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a 9788055226934 | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Hlavná 10 prízemie |a IV.247425 |j 1129682 |i 2721112528 |s Povinný výt. |