Mikrobiológia v gastronómii /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Maková, Jana (Author), Barboráková, Zuzana (Author), Javoreková, Soňa (Author), Medo, Juraj (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2023.
Témy:
ISBN: 9788055226699
Fyzický popis: 143 strán : fotografie, ilustrácie, tabuľky ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Povinný výt.  Požiadavka 2721112529
IV.247426
Výpožičný pult Hlavná 10