Základy chemickej a potravinárskej výroby, strojárstvo pre 11. ročník 12-ročných stredných škôl.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Križko, Pavol
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Štátne pedagogické nakladateľstvo, 1962.
Vydanie:2. vydanie
Fyzický popis: 140 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00981nam a22002652i 4500
001 000719658
005 20241007095442.0
008 241007s1962 xo e 000 0 slo d
FMT
020 |c (brožované)  |q Kčs 6,10 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
100 1 |a Križko, Pavol 
245 1 0 |a Základy chemickej a potravinárskej výroby, strojárstvo pre 11. ročník 12-ročných stredných škôl. 
250 |a 2. vydanie 
264 1 |a Bratislava :  |b Štátne pedagogické nakladateľstvo,  |c 1962. 
300 |a 140 strán. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Záznam revízie 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK16  |b Sklad Pribinova 3. posch.  |3 V.59364  |6 293464  |q 19621007  |5 2720856311  |8 20241007  |f 70  |s Absenčne  |t 00000000  |u 0000  |w 000719658  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 3. posch.  |a V.59364  |j 293464  |i 2720856311  |s Absenčne