Základy chemickej a potravinárskej výroby : Strojárstvo pre 10. ročník dvanásťročných stredných škôl : pokusné učebné texty /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Križko, Pavol (Author), Milička, Lubomír (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1961.
Vydanie:2. vydanie
Fyzický popis: 118 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Povinný výt.  Požiadavka 2720790967
V0.652
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2721147381
V.58571
Výpožičný pult Hlavná 10