STN EN 12014-2: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 2 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou HPLC/IC

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Barták, Ľubomír (Author)
Other Authors: Benická, Eva (Translator)
Format: Norma
Language:Slovak
English
Published: Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001.
Subjects:
Physical Description: 20 s. : obr., tab. ; 30 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 02696cam a2200685 a 4500
001 000721474
003 SVKKK
005 20241112090340.0
008 090725s2001 xo a ru 000 0 slo
FMT
020 |c (cen. skup. 11) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h eng 
044 |a xo  |c SK 
046 |a s  |m 200111 (účin.) 
080 |a 663/664  |2 2001 
080 |a 614.31  |2 2001 
080 |a 543  |2 2001 
080 |a 546.173  |2 2001 
080 |a 546.175  |2 2001 
080 |a 006.86  |2 2001 
080 |a (437.6)  |2 2001 
080 |a (4)  |2 2001 
080 |a (083)  |2 2001 
080 |a 635.1/.8  |2 2001 
084 |a 67.080.20  |2 ICS 
130 0 |a STN 56 0018 (STN EN 12014-2) 
245 1 0 |a STN EN 12014-2: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov  |n Časť 2  |p Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou HPLC/IC 
246 1 0 |a Požívatiny 
246 1 0 |a Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov 
246 1 0 |a Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou HPLC/IC 
260 |a Bratislava :  |b Slovenský ústav technickej normalizácie,  |c 2001. 
300 |a 20 s. :  |b obr., tab. ;  |c 30 cm. 
500 |a Spracovateľ: Eva Benická ; SÚTN Bratislava 
500 |a Súbež. názov v angl., nem. a franc. 
540 |a STN vydané na akomkoľvek nosiči sa môžu rozmnožovať a rozširovať iba so súhlasom určenej právnickej osoby  |b SÚTN Bratislava  |c zákon 264/1999 Z. z. 
504 |a Citované normy, súvisiace normy a súvisiace právne predpisy s. 2 
650 0 7 |a požívatiny  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a kontrola potravín 
650 0 7 |a chemická analýza 
650 0 7 |a dusitany 
650 0 7 |a dusičnany 
650 0 7 |a technické normy a štandardy  |z Slovensko 
650 0 7 |a technické normy a štandardy  |z krajiny Európskej únie 
650 0 7 |a Foodstuffs 
650 0 7 |a Food quality control 
650 0 7 |a Chemical analysis 
650 0 7 |a Nitrites 
650 0 7 |a Nitrates 
650 0 7 |a zelenina 
650 0 7 |a Vegetables 
655 7 |a normy  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Benická, Eva  |4 trl 
700 1 |a Barták, Ľubomír  |4 aut 
710 2 |a Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko).  |b Technická normalizačná komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky  |4 stn 
910 |a svkkk 
998 |a NO 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m PAPER  |1 SCKHL  |2 SK40  |b Normy Pribinova 1  |3 STN EN 12014-2  |6 14639  |q 20241112  |5 2721122943  |8 20241112  |f 40  |s Normy-prez.  |z 14.10  |t 00000000  |u 0000  |w 000721474  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Normy Pribinova 1  |a STN EN 12014-2  |j 14639  |i 2721122943  |s Normy-prez.