Biodiverzita, genetické zdroje, základ kvalitných regionálnych potravín : zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 62. Valného zhromaždeniačlenov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied konaného 24. apríla v Lužiankach = Biodiversity, genetic resources, the basic of quality regional foods /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Ďuďák, Jozef, 1958- (Compiler), Makarevič, Alexander (Compiler)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Lužianky : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, Slovenská akadémia pôdohospodárskych vied, 2024.
Edícia:Zborník
Témy:
ISBN: 9788089162918
Fyzický popis: 82 strán : grafy, mapy, tabuľky ; 21 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Povinný výt.  Požiadavka 2721125431
III.257605
Výpožičný pult Hlavná 10