Biodiverzita, genetické zdroje, základ kvalitných regionálnych potravín : zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 62. Valného zhromaždeniačlenov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied konaného 24. apríla v Lužiankach = Biodiversity, genetic resources, the basic of quality regional foods /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Ďuďák, Jozef, 1958- (Compiler), Makarevič, Alexander (Compiler)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Lužianky : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, Slovenská akadémia pôdohospodárskych vied, 2024.
Edícia:Zborník
Témy:
ISBN: 9788089162918
Fyzický popis: 82 strán : grafy, mapy, tabuľky ; 21 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Fyzický popis:82 strán : grafy, mapy, tabuľky ; 21 cm.
Bibliografia:Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN:9788089162918