Biodiverzita, genetické zdroje, základ kvalitných regionálnych potravín : zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 62. Valného zhromaždeniačlenov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied konaného 24. apríla v Lužiankach = Biodiversity, genetic resources, the basic of quality regional foods /
Uložené v:
Ďalší autori: | , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Lužianky :
Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, Slovenská akadémia pôdohospodárskych vied,
2024.
|
Edícia: | Zborník
|
Témy: | |
ISBN: |
9788089162918 |
Fyzický popis: |
82 strán : grafy, mapy, tabuľky ; 21 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Fyzický popis: | 82 strán : grafy, mapy, tabuľky ; 21 cm. |
---|---|
Bibliografia: | Obsahuje bibliografické odkazy |
ISBN: | 9788089162918 |