STN EN ISO 23662: 2024 (56 0558), Definície a technické kritériá na potraviny a zložky potravín vhodné pre vegetariánov alebo vegánov, na ich označovanie a tvrdenia o nich (ISO 23662: 2021).

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Korporatívny autor: Branislav Kočan - Vydavateľstvo Počuj (Bratislava, Slovensko)
Ďalší autori: Kočanová, Natália (Translator)
Médium: Norma
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2024.
Témy:
Fyzický popis: 12 s. ; 30 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Popis jednotky:Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine
Spracovateľ: Branislav Kočan
Táto slovenská technická norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 23662 z mája 2024 v celom rozsahu
Fyzický popis:12 s. ; 30 cm.
Bibliografia:Normatívne referenčné dokumenty s. 2 ; literatúra s. 12