Kvasná mikrobiológia pre 3. ročník priemyselných škôl potravinárskych študijný odbor 29-44-6 kvasná technológia /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Tvrdoň, Milan, 1927- (Author), Bálešová, Barbara (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Alfa, 1982.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
Fyzický popis: 182 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01148nam a22002892i 4500
001 000725848
005 20250226091658.0
008 250226s1982 xo e 000 0 slo d
FMT
020 |q Kčs 13,50  |c (brožované) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
100 1 |a Tvrdoň, Milan,  |d 1927-  |4 aut 
245 1 0 |a Kvasná mikrobiológia pre 3. ročník priemyselných škôl potravinárskych študijný odbor 29-44-6 kvasná technológia /  |c Milan Tvrdoň, Barbara Bálešová. 
264 1 |a Bratislava :  |b Alfa,  |c 1982. 
300 |a 182 strán. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Edícia potravinárskej literatúry 
500 |a Záznam revízie 
700 1 |a Bálešová, Barbara  |4 aut 
830 0 |a Edícia potravinárskej literatúry 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK16  |b Sklad Pribinova 3. posch.  |3 V.129564  |6 656003  |q 19820226  |5 2721136100  |8 20250226  |f 20  |s Povinný výt.  |t 00000000  |u 0000  |w 000725848  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 3. posch.  |a V.129564  |j 656003  |i 2721136100  |s Povinný výt.