Principles of food preservation /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Kyzlink, Vladimír, 1915- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Czech
Vydané: Amsterdam ; Oxford ; New York : Elsevier, 1990
Vydanie:1st ed.
Edícia:Developments in Food Science 22
ISBN: 0444988440 (viaz.)
Fyzický popis: 598 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00957nam a2200253 a 4500
001 000271187
005 20060907134308.0
008 060907s1990 ne e 000 0 engo
FMT
020 |a 0444988440 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a eng  |h cze 
044 |a ne  |c NL  |a xxk  |c GB  |a xxu  |c US 
100 1 |a Kyzlink, Vladimír,  |d 1915-  |4 aut 
245 1 0 |a Principles of food preservation /  |c Vladimír Kyzlink 
250 |a 1st ed. 
260 |a Amsterdam ;  |a Oxford ;  |a New York :  |b Elsevier,  |c 1990 
300 |a 598 s. 
440 0 |a Developments in Food Science  |v 22 
919 |a 0-444-98844-0 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.155610  |6 805896  |q 20060905  |5 2720233231  |8 20060907  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20111108  |u 1647  |w 000271187  |x 000010 
a02 0 |a 0444988440 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.155610  |j 805896  |i 2720233231  |s Absenčne