Článková bibliografia - Pri Miklušovej väznici 1, 042 30 Košice, tel.: +421556222236, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Pokojne si dajte hovädzí bifte...
  • Žiadanka emailom
  • Vytlačiť
  • Exportovať záznam
    • Exportovať do RefWorks
    • Exportovať do EndNoteWeb
    • Exportovať do EndNote
    • Exportovať do MARC
    • Exportovať do MARCXML
  • Pridať do rešerše Vybrať z rešerše
  • Trvalý odkaz

Pokojne si dajte hovädzí biftek : výskyt choroby šialených kráv v Česku konzumentov v Košiciach neodradil

Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Macko, Boris (Author), Vacula, Miroslav (Author)
Médium: Článok
Jazyk:Slovak
Témy:
mäso hovädzie > výskyt BSE > Česko > záujem konzumentov > Košice > riporty
Zdroj: 1. Košický večer 1. Roč. 12(33), č. 112(2001), dát. 0612, s. 3
  • Popis
  • Bibliografický záznam
Popis
Fyzický popis:Fotogr.

Podobné jednotky

  • Straší choroba šialených kráv : mäsiari zaznamenali výrazný pokles predaja hovädzieho mäsa
    Autor: Sambor, Miroslav, a ďalšie
  • Monitoring spotrebného koša v SR - výsledky nálezov toxických prvkov v hovädzom mäse v rokoch 1993-2006
    Autor: Rajzák, Pavol, a ďalšie
  • Mäso sa do spotrebiteľskej siete nedostalo : šialená" krava na farme Žarnov v okrese Košice-okolie porodila troch býčkov a jalovicu
    Autor: bm, a ďalšie
  • Neznáma baranina : Na slovenských mliečnych jahňatách si pochutnávajú aj talianske maškrtné jazýčky
    Autor: Krajčovič, Ivan, a ďalšie
  • Zo ďšialených krávď u nás nikto nezošalie(?) : Mlieko, domáca hovädzina, ba i ryby sú celkom bezpečné," tvrdia odborníci v súvislosti s BSE
    Autor: Piroš, Alexander, a ďalšie
Zobraziť súvisiace pohľady

Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu

Viac katalógov

  • Online katalóg
  • Historické fondy
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky