Článková bibliografia
- Pri Miklušovej väznici 1, 042 30 Košice, tel.: +421556222236, e-mail: svkk@svkk.sk
Preskočiť na obsah
Toggle navigation
VuFind
0
položky
(Plný)
Jazyk
Slovenčina
English
Všetky polia
Názov
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Tag
Hľadať
Pokročilý
Vyhľadávanie
Psychorheology of food dispers...
Žiadanka emailom
Vytlačiť
Exportovať záznam
Exportovať do RefWorks
Exportovať do EndNoteWeb
Exportovať do EndNote
Exportovať do MARC
Exportovať do MARCXML
Pridať do rešerše
Vybrať z rešerše
Trvalý odkaz
Psychorheology of food dispersions
Podrobná bibliografia
Hlavní autori:
Štern, Petr
(Author)
,
Panovská, Zdeňka
(Author)
,
Pokorný, Jan
(Author)
Médium:
Článok
Jazyk:
English
Témy:
psychoreológia
potravinárske disperzie
paradajkový kečup
>
senzorická analýza
>
reologické charakteristiky
Zdroj
:
1. Journal of hydrology and hydromechanics 1. 0042-790X 1. Roč. 58, č. 1 (2010), s. 29-35
Popis
Bibliografický záznam
Popis
Fyzický popis:
Obr., tab.
Bibliografia:
Bibliogr. odkazy
Res. angl., čes.
ISSN:
0042-790X
Podobné jednotky
Využitie vedľajších produktov ovocia na pekárenské výrobky
Autor: Jurasová, Michaela, a ďalšie
Využitie vedľajších produktov ovocia na pekárenské výrobky
Autor: Jurasová, Michaela, a ďalšie
Inkorporácia strukovín do pekárenských výrobkov
Autor: Magala, Michal, a ďalšie
Inkorporácia strukovín do pekárenských výrobkov
Autor: Magala, Michal, a ďalšie
The ores flotation by bubbles containing surficant films
Autor: Solozhenkin, Petr, a ďalšie
Zobraziť súvisiace pohľady