Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach : lahôdkarská výroba, cukrárska výroba, výroba zmrzliny a predaj v predajných automatoch /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Ondrejka, Ján, 1938- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Epos, 2004
Vydanie:[1. vyd.]
Témy:
ISBN: 8080575681 (brož.)
Fyzický popis: 519 s. : sch., tab. ; 29 cm
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01656nam a2200445 a 4500
001 000003429
003 SVKK
005 20041104120335.0
008 040721s2004 xo a e b 000 0 sloo
FMT
020 |a 8080575681 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 664  |x Potravinársky priemysel  |2 konspekt 
080 |a 663/664  |2 1997 
080 |a 664.143  |2 1997 
080 |a 663.916  |2 1997 
080 |a 613  |2 1997 
080 |a 614.31  |2 1997 
080 |a 351.773  |2 1997 
080 |a 658.56.01  |2 1997 
080 |a (036)  |2 1997 
080 |a (035)  |2 1997 
100 1 |a Ondrejka, Ján,  |d 1938-  |7 ma200002221  |4 aut 
245 1 0 |a Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach :  |b lahôdkarská výroba, cukrárska výroba, výroba zmrzliny a predaj v predajných automatoch /  |c Ján Ondrejka 
250 |a [1. vyd.] 
260 |a Bratislava :  |b Epos,  |c 2004 
300 |a 519 s. :  |b sch., tab. ;  |c 29 cm 
504 |a Bibliografia s. 518-519 
650 0 7 |a potravinárstvo  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a cukrárske výrobky  |x hygienické aspekty  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a kontrola potravín  |2 SVKKKPH 
655 7 |a informačné publikácie  |2 SVKKKPH 
655 7 |a príručky  |2 SVKKKPH 
919 |a 80-8057-568-1 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 V.211473  |6 962533  |q 20040721  |5 2720023064  |8 20040721  |f 70  |s Absenčne  |g 000003193  |h SCKHL  |z 350.00  |t 20210531  |u 0930  |w 000003429  |x 000010 
a02 0 |a 8080575681 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a V.211473  |j 962533  |i 2720023064  |s Absenčne