Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Ondrejka, Ján, 1938- (Author), Turek, Peter (Author), Rovný, Ivan (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Epos, 2004
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 808057605X (brož.)
Fyzický popis: 279 s. : sch., tab. ; 29 cm
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720024513
V.212307
Výpožičný pult Hlavná 10