Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach : lahôdkarská výroba, cukrárska výroba, výroba zmrzliny a predaj v predajných automatoch /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ondrejka, Ján, 1938- (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Epos, 2004
Edition:[1. vyd.]
Subjects:
ISBN: 8080575681 (brož.)
Physical Description: 519 s. : sch., tab. ; 29 cm
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720023064
V.211473
Výpožičný pult Hlavná 10