Hygiene in food processing /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Lelieveld, Huub L. M. (Editor), Mostert, M. A. (Editor), Holah, J. (Editor), White, B. (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: Cambridge : Boston : Woodhead Publishing Limited ; CRC Press : Boca Raton, c2003.
Edition:[1st ed.]
Series:Woodhead publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 1855734664 (viaz.)
Physical Description: xiii, 392 s. : grafy, il. ; 24 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720036761
IV.193589
Výpožičný pult Hlavná 10