Professional restaurant service. : École Technique Hôteliére Tsuji.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: New York-Chichester-Brisbane : John Wiley and Sons, Inc., 1991
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 0471538280 (viaz.)
Fyzický popis: 179 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01084nam a2200337 a 4500
001 000022849
003 SVKK
005 19990513000000.0
008 961105s1991 xxu e engo
FMT
020 |a 0471538280 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxu  |c US 
080 |a 642.6(035)  |2 1997 
245 0 0 |a Professional restaurant service. :  |b École Technique Hôteliére Tsuji. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a New York-Chichester-Brisbane :  |b John Wiley and Sons, Inc.,  |c 1991 
300 |a 179 s. 
653 0 |a servírovanie reštauračné  |2 SVKKKPH 
653 0 |a príručky  |2 SVKKKPH 
655 7 |a monografie  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 0-471-53828-0 
974 |a MI  |d 19970121 
974 |a KL  |d 19961125 
974 |a MI  |d 19990513 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 DEP  |b Sklad  |3 V.197800  |6 901513  |q 19960103  |5 22849-10  |8 20060125  |f 10  |s Vyradená  |h SCKND  |z 50,00  |t 20190506  |u 1347  |w 000022849  |x 000010 
a02 0 |a 0471538280 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad  |a V.197800  |j 901513  |i 22849-10  |s Vyradená