Potravinárske aditívne látky. : Príručka metód špecifikácie identity a čistoty komerčných produktov... /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Šinková, Terézia (Compiler)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1995
Edition:1. vyd.
Subjects:
ISBN: (brož.)
Physical Description: 491 s. : príl.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720041505
III.171691
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Place a Hold 2720309165
III.172925
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Place a Hold 2720412833
III.172926
Výpožičný pult Hlavná 10