Rheological characterisation of gels and foams for food. /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Carozza, Silvia (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Düsseldorf : VDI Verlag GmbH, 2001
Edition:1. vyd.
Series:Fortschritt-Berichte VDI Nr. 101.
Landtechnik/Lebensmitteltechnik
Subjects:
ISBN: 3183101149 (brož.)
Physical Description: xiv, 160 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01300nam a2200397 a 4500
001 000078883
003 SVKK
005 20030328000000.0
008 030206s2001 gw e engo
FMT
020 |a 3183101149 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a gw  |c DB 
080 |a 612.39(043.3)  |2 1997 
080 |a 641(043.3)  |2 1997 
080 |a 664(043.3)  |2 1997 
100 1 |a Carozza, Silvia  |4 aut 
245 1 0 |a Rheological characterisation of gels and foams for food. /  |c Silvia Carozza 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Düsseldorf :  |b VDI Verlag GmbH,  |c 2001 
300 |a xiv, 160 s. 
440 0 |a Fortschritt-Berichte VDI  |n Reihe 14  |v Nr. 101. 
440 0 |p Landtechnik/Lebensmitteltechnik 
653 0 |a potraviny  |2 SVKKKPH 
653 0 |a dizertácie  |2 SVKKKPH 
655 7 |a dizertácie  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 3-18-310114-9 
974 |a UH  |d 20030320 
974 |a KL  |d 20030310 
974 |a MI  |d 20030328 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.187323  |6 951040  |q 20030103  |5 78883-10  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 00000000  |u 0000  |w 000078883  |x 000010 
a02 0 |a 3183101149 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.187323  |j 951040  |i 78883-10  |s Absenčne