Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu 2. zväzok Mäsný priemysel

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Lörincz, F. (Author), Kárpát, Gy (Author), Tóth-Baranyi, I. (Author), Vértes, J. (Author)
Other Authors: Hatvani, František (Translator), Šimončič, Albert (Translator)
Format: Book
Language:Slovak
Undetermined
Published: Bratislava : Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry, 1956.
Edition:1. vydanie
Series:Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
ISBN: (viaz.)
Physical Description: 390, [1] s. : obr., tab.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Prezenčne  Place a Hold 2720347153
III.27201
Výpožičný pult Hlavná 10
Prezenčne  Place a Hold 163563-10
II.74338
Výpožičný pult Hlavná 10
Prezenčne  Place a Hold B174644
II.35476
Výpožičný pult Hlavná 10